• kw-loket

Kogelwerend schrijnwerk

WIJ realiseren dit type schrijnwerk volgens de EN 1522-EN 1063 en dit van klasse FB2NS tot FB7NS. (vaak ook in combinatie met inbraakweerstand)  Met meer als 25 gerealiseerde militaire en politie projecten , breiden wij onze kennis en portofolio maar vooral onze kennis verder uit en blijven we verder ontwikkelen.  Voor elke situatie bedenken wij de ideale oplossing om een zo slank en esthetische resultaat te bekomen zonder in te boeten op de kogelwerende eigenschappen.

 

HIeronder vinft u enkele voorbeelden van onze mogelijkheden : 

 

(Slanke) Kogelwerende (voorzet)ramen  : 

Door hun slank profiel vallen deze kogelwerende ramen bijna niet op. Deze zorgen ervoor dat het bestaand schrijnwerk kan behouden worden en dat men de ruimtes nog kan verluchten en reinigen. Ideaal voor beschermde en geklasseerde gebouwen !

Kogelwerende deuren : 

Ook hier zoeken we samen met de klant de beste oplossing zodat deze deuren mooi passen in de bestaande of nieuwe situatie. Deze deuren kunnen vlak uitgevoerd worden met een paneel of maximaal beglaasd of een combinatie van beide. Toegangscontrole en motorisatie van deze deuren kan allemaal voorzien worden.

Kogelwerende loketten-receptiebalies : 

Maximale transparantie in combinatie met een gebruiksvriendelijke, kogelwerende doorgeeflade en intercomsysteem? Wij zorgen daarvoor! 

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.